Kárpát Tüzép


Kik vagyunk?

A Kárpát Tüzép ugyan 2007-ben alakult Debrecen egyik legújabb építőanyag kereskedéseként, de kollégáink évtizedes múlttal rendelkeznek az építőanyag kereskedelem területén. Így bármikor fordulhat hozzánk bizalommal, ha tanácsra, ötletekre, megoldásokra lenne szüksége az építkezésben. Egy dinamikusan fejlődő, fiatalos, gyors csapattal állunk vevőink rendelkezésére úgy kiszolgálás mint szaktanácsadás terén.


Miért vásárolna drágán, ha tőlünk olcsóbban hozzájuthat mindenhez, amire csak szüksége van?

Akár álmai otthonát szeretné felépíteni, akár egy felújításba akar belevágni, jó minőségű, korszerű alapanyagokra lesz szüksége. Termékeink között megtalálhat szinte minden, építkezéshez vagy felújításhoz szükséges építőanyagot, segédanyagot, méghozzá kedvező áron. Egyre bővülő vevői körünket állandó akciókkal, kedvezményes fuvardíjakkal, kedvező feltételű házhoz szállítással várjuk.


Miért dolgozunk?

Termékeink, szolgáltatásaink kiválasztásánál teljes mértékben figyelembe vesszük a vevői igényeket, és Önnek is segítünk kiválasztani a legjobb, legmegfelelőbb termékeket célja eléréséhez. Pontosan tudjuk, hogy egy-egy termék miért jó, de elmondjuk azt is, hogyha esetleg nem épp a legmegfelelőbb választás lenne az adott feladatra.


Tisztában vagyunk azzal, hogy Ön olyan környezetet szeretne kialakítani, amelyben évtizedek múlva is biztonságban tudhatja családját. Mi biztosítjuk Önnek az ehhez szükséges korszerű és strapabíró anyagokat. Ezért terméklistánkat folyamatosan bővítjük a vásárlói igényeknek, valamint az új technológiai és divatirányzatoknak megfelelően.